dimecres, 2 de gener del 2013

US ANIMEU A FER MATÓ?


La Míriam, estudiant en pràctiques a la nostra classe i una experta en fer-nos adquirir bons hàbits alimentaris, ens ha ensenyat a fer mató. Com que ens ha sortit molt bé i ens ha agradat molt, tot seguim us explicarem com s’elabora. Per a quatre racions necessiteu:
  • 2 litres de llet sencera ( no desnatada )
  • El suc de dues llimones

Elaboració

·         Poseu la llet a una cassola a escalfar al foc.
·         Quan estigui a punt de bullir, aboqueu-hi el suc de les llimones.
·         Aneu remenant a poc a poc amb una cullera de fusta i veureu que la llet s’anirà quallant.
·         Quan estigui ben quallada, deixeu-la refredar del tot i la passeu per un colador ben espès.
·         Deixeu-ho fins que hagi tret tota l’aigua.
I ja tenim el mató fet!
Pot ser un berenar deliciós per a aquestes Festes si el barregem amb mel, trossets de fruita variada ...
BON PROFIT I BON ANY!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada