La
Míriam, estudiant en pràctiques a la nostra classe i una experta en fer-nos
adquirir bons hàbits alimentaris, ens ha ensenyat a fer mató. Com que ens ha
sortit molt bé i ens ha agradat molt, tot seguim us explicarem com s’elabora. Per
a quatre racions necessiteu:
- 2 litres de llet sencera ( no desnatada )
- El suc de dues llimones
Elaboració
·
Poseu la llet a una cassola a escalfar al foc.
·
Quan estigui a punt de bullir, aboqueu-hi el suc de les
llimones.
·
Aneu remenant a poc a poc amb una cullera de fusta i
veureu que la llet s’anirà quallant.
·
Quan estigui ben quallada, deixeu-la refredar del tot i
la passeu per un colador ben espès.
·
Deixeu-ho fins que hagi tret tota l’aigua.
I ja tenim el mató fet!
Pot ser un berenar deliciós per a aquestes Festes si el
barregem amb mel, trossets de fruita variada ...
BON PROFIT I BON ANY!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada